Eleverne fra GEK’s rideskole har ventet tålmodigt på at kunne starte med at ride igen. Og på mandag den 27. april bliver de første ridetimer afviklet. Det bliver dog med en noget anderledes rideskole både for hestene, eleverne og lærerne. I første omgang skal der rides på tur rundt i kvarteret, og hver elev får et tidslot, hvor de må opholde sig i klubben. Alle elever har fået mail om hvordan det vil forløbe.
Selve klubben bliver også delt op i to. En for rideskolen og en afdeling for de medlemmer, som har egen hest. Alt parkering henstilles til at foregå på vejene rundt om klubben, da staldpladsen skal bruges til opstigning.
Det kræver omstillingsparathed fra alle sider at få kabalen til at gå op. Men vores rideskoleleder Katrine har sammen med lærerteamet lavet en rigtig fornuftig plan.
Imens vi har haft lukket er der blevet passet godt på hestene. De har været på fold, været ude og løbe i ridehuset, blevet trukket ture med, fået massage og blevet græsset med. Hestene er nu helt klar til at blive redet langsomt op igen.