Mød vores heste og ponyer

Viggo

Viggo

Race: Dansk Varmblod vallak og har været på GEK siden 2022.

Født i: 2014

Stangmål: 182 cm

Jeg er staldens næststørste hest og jeg er god til øvet- og voksenhold.

Jeg er et kæmpe nussehovedet og vil rigtig gerne snakkes med og hygges om. Jeg er ikke altid lige klar over min størrelse, så det er vigtigt at det er voksende eller de store piger som trækker med mig.

Jeg er rigtig sød at ride på, men jeg kan godt finde på at hoppe lidt rundt i galoppen hvis jeg bliver ukoncentreret. Jeg er ikke så stærk endnu så jeg har brug for noget hjælp fra min rytter når vi rider. Derfor er det vigtig du laver en masse halve-parader, så jeg kommer ned i tempo.

Forest

Forest

Race: Dansk New Forrest vallak og har været på GEK siden 2022.

Født i: 2007

Stangmål: 153 cm

Jeg er rigtig god til begynder, mellem og øvede ryttere.

Jeg er en sød og rar dame, der rigtig godt kan lide at komme ud og lave noget. Jeg kan en masse dressurøvelser og derfor bliver jeg redet af de dygtige ryttere, da de siger jeg er god til at lære dem endnu mere, men jeg er faktisk også god til at springe.

HUSK: Jeg kan ikke lide hvis man strammer gjorden for meget, og har derfor en speciel gjord. Gjorden er meget elastisk og skal spændes let til at starte med. Træk mig gerne rundt i 2 minutter, og spænd gjorden langsomt inden du står op på mig. Spænder du gjorden for meget, får jeg krampe i maven og får taktfejl når jeg går.

ISABELLA

ISABELLA

Race: Dansk krydsningshoppe af Oldenborg og Dansk Varmblod og har været på GEK siden 2014.

Født i: 2004

Stangmål: 170 cm

Jeg er rigtig god til begynder, mellem og øvede ryttere.

Jeg er en sød og rar dame, der rigtig godt kan lide at komme ud og lave noget. Jeg kan en masse dressurøvelser og derfor bliver jeg redet af de dygtige ryttere, da de siger jeg er god til at lære dem endnu mere, men jeg er faktisk også god til at springe. 

HUSK: Jeg kan ikke lide hvis man strammer gjorden for meget, og har derfor en speciel gjord. Gjorden er meget elastisk og skal spændes let til at starte med. Træk mig gerne rundt i 2 minutter, og spænd gjorden langsomt inden du står op på mig. Spænder du gjorden for meget, får jeg krampe i maven og får taktfejl når jeg går.

CHARMING

CHARMING

Race: Dansk født Palomino vallak og har været på GEK siden 2014.

Født i: 2006

Stangmål: 170 cm.

Jeg er god til de lidt større ryttere fra begynder til øvet.

Jeg kan rigtig mange dressurøvelser og er derfor god for de dygtige ryttere, men jeg give også en god tur hvis du er mindre rutineret. Det er dog en fordel at du er stærk i ben og sæde, da jeg ikke har travlt med noget som helst. Jeg kan dog få fart i stængerne, hvis vi galopperer, springer eller jeg bliver forskrækket.

HUSK: Jeg skal gå med en chambon, der spændes fast til gjorden, mellem mine forben. Ellers kan jeg nemlig godt gå lidt højt med nakken og får ondt i ryggen.

PICASSO

PICASSO

Race: Lettisk født varmblods vallak og har været på GEK siden 2017.

Født i: 2007

Stangmål: 170 cm.

Jeg er god til mellem og øvede ryttere.

Jeg er et stort nussehoved og elsker at hygge på staldgangen, selvom jeg har lidt svært ved at stå stille. Det er blot fordi jeg elsker at lave noget og derfor er ivrig for at komme i gang. Jeg har en lidt svær trav, men får du først styr på den, giver jeg en rigtig god tur.

HUSK: Hvis du har lidt svært ved at kontrollere mig, er jeg god med en elastik chambon. Jeg skal gå med en solmaske om sommeren, da jeg ellers ryster med hovedet.

TRIO

TRIO

Race: Hollandsk født krydsnings vallak og har været på GEK siden 2012.

Født i: 2003

Stangmål: 153 cm.

Jeg kan gå med både børn og voksne.

Jeg har en stærk vilje og vil rigtigt gerne ud og lave noget. Jeg er et kæmpe legebarn og kommer meget nemt til at kede mig. Jeg er superglad for at springe og nem når du sadler mig op. Jeg elsker nemlig at du hygger om mig på staldgangen.

Jeg vil gerne at du sidder stille og giver mig klare signaler, hvis du er for urolig, bliver jeg irriteret og stædig.

 

HUSK: Jeg har et geleunderlag der løfter sadlen op bagtil, som jeg altid skal gå med.

PAULA

PAULA

Race: Dansk Sport pony hoppe og har været på GEK siden 2016.

Født i: 2006

Stangmål: 152 cm.

Jeg kan rides af stort set alle fra begynder til øvet og af både store og små.

Jeg er en lille hest som er både flink og nem at ride og håndtere. Jeg syntes selv jeg er en smuk dame og at de andre bør holde lidt afstand til mig. Jeg kan godt lide at galopere stærkt og så elsker jeg at springe.

HUSK: Jeg er en dame og gider ikke hvis der er for meget uro omkring mig, når jeg sadles op. Vær derfor rolig og nus med mig, og jeg vil være sød at sadle op.
Jeg er lidt følsom omkring maven, så I skal spænde min gjord langsomt og ad flere omgange, ellers bliver jeg sur.

MAGIC STAR

MAGIC STAR

Race: Polskfødt Oldenburg hoppe og har været på GEK siden 2019.

Født i: 2010

Stangmål: 168 cm.

Jeg kommer fra en Polsk rideskole. Jeg syntes det var lidt farligt at flytte, men er efterhånden faldet godt til og er blevet dejligt rolig.

Jeg kan rides af rutineret begynder, mellem og øvet ryttere. 

HUSK: Jeg er en dame og lidt kilden, så sidder du uroligt når du rider bliver jeg sur. Sid stille, giv mig klare signaler og jeg går pænt og roligt.

BUSTER

BUSTER

Race:  vallak og har været på GEK siden 2020.

Født i: 2011

Stangmål: 170 cm.

Jeg er god til øvet- og voksenhold.

Jeg er en meget følsom herre, og jeg rides derfor ikke med pisk.

Hvis du rider med en rolig hånd, er jeg rigtig sød og medgørlig og gør mit bedste for at give en god tur. Jeg elsker at blive redet, og går derfor lidt hurtigt til tider. Det hjælper, hvis jeg rides med en chambon; så kan jeg slappe bedre af.

Jeg er meget medgørlig i stalden og har altid ørerne fremme. Jeg elsker at blive striglet og nusset om, så tag dig gerne god tid til det. Jeg er utrolig cool, og der skal derfor meget til for at forskrække mig.

HUSK: Jeg bliver bange hvis du hiver mig i munden. Det er derfor vigtigt at du rider med en rolig hånd.

golosa

golosa

Race: Spansk født lusitano hoppe og har været på GEK siden 2021

Født i: 2015

Stangmål: 160cm.

Jeg er rigtig god til begynder, mellem og øvede ryttere.

Jeg er staldens blegeste hest.

Jeg er meget sød og rar i ridning, men jeg er ikke en så rutineret ridehest, så kan godt blive lidt forvirret, hvis du beder mig om flere ting på en gang. Jeg vil dog altid gøre mit bedste for at gøre det du beder mig.

HUSK: Jeg er lidt sky omkring mine øre, så vær rolig når du strigler mig der.

Ridelæreren skal give mig hovedtøj på.

 

Ponyer på GEK

MAX

MAX

Race: Dansk født krydsnings vallak og har været på GEK siden 2015. 

Født i: 2009

Stangmål: 148 cm. 

Jeg bliver mest redet af de lidt mere rutinerede ryttere.

Jeg er et kæmpe legebarn og kommer meget hurtigt til at kede mig. Står du på staldgangen tæt på mig, gør jeg alt for at få din opmærksomhed. Hvis du bliver ved med at gå hen til mig eller snakke til mig, så skraber jeg eller sparker på boksdøren. Vend ryggen til og ignorer mig, så holder jeg op.

HUSK: Vær altid opmærksom når du rider mig, da jeg godt kan finde på at lave ballade. Rider de andre for tæt på mig bagfra, tror jeg vi skal lege, så rid altid væk fra de andre. 
Jeg er dog mere rolig med en elastik chambon.

ROCKET

ROCKET

Race: Irsk født Connemara hoppe og har været på GEK siden 2019.

Født i: 2002

Stangmål: 148 cm

Jeg er god til begynder og mellem ryttere.

Da jeg kom til GEK, havde jeg ikke prøvet så meget og jeg har derfor brug for en rytter, der kan støtte mig. Men jeg er god, som dagen er lang, og vil rigtigt gerne lære. Jeg er meget ivrig for at komme ud, så du må ikke åbne min boks.

Når I skal op på mig, skal I holde fast, da jeg gerne vil fremad og gerne vil lave noget. Jeg er dejlig fremadgående og går derfor af mig selv.

 

HUSK: Jeg er bange for at få løftet mine ben, og I skal derfor ikke rense hove på mig.

KORNELIUS

KORNELIUS

Race: Dansk født krydsnings vallak og har været på GEK siden 2016.

Født i: 2011

Stangmål: 125 cm.

Hvis du er nybegynder, begynder eller mellem rytter er jeg lige noget for dig.

Jeg synes selv, at jeg er rideskolens flotteste pony og har et stort ego i min lille krop. Jeg kan derfor godt finde på at blive lidt ponyfræk, hvis du glemmer at fortælle mig at det er dig der bestemmer. Jeg er dog et kæmpe nussehoved og derfor elsket af mange.

HUSK: Jeg gider ikke hvis du sidder uroligt med hænderne og sparker voldsomt til mig. Sid stille og spark eller brug pisken roligt men bestemt.
Når jeg galoperer, skal jeg rundes i hjørnet omkring indvendige ben og op med hovedet. Jeg kan nemlig godt finde på at sætte hovedet ned, og så siger pigerne jeg er svær, at sidde fast på. Hvis de andre rider for tæt på mig, tror jeg vi skal lege, så det er bedst de ikke gør det.

MAIKA

MAIKA

Race: Hollandsk født New Forest hoppe og har været på GEK siden 2006.

Født i: 2001

Stangmål: 139 cm.

Jeg er rigtig god hvis du er nybegynder eller begynder.

Jeg er mange pigers yndlingspony da jeg er god til de helt nye ryttere. Jeg er nemlig rigtig sød at ride og rigtig sød og rar på staldgangen. Jeg kan godt lide mennesker men er ikke vild med de andre ponyer. Jeg mener de bør holde god afstand til mig og kan godt blive lidt mopset når de glemmer det.

HUSK: Jeg vil gerne stå i den ene ende af banen, når I stiger op på mig. Kan ikke lide, når der står heste på begge sider af mig og kan derfor finde på at blive sur.

MAGIC

MAGIC

Race: Hollandsk født New Forrest vallak og har været på GEK siden 2016.

Født i: 2001

Stangmål: 143 cm.

Jeg er god til begynder og mellem ryttere.

Jeg er en sød og rar dreng, men jeg har min mening om tingene. Jeg er ikke så vild med at blive striglet og få spændt gjord, men det er kun fordi jeg er rigtig kilden. Tager du det roligt, kan jeg meget bedre holde det ud. Jeg elsker en god ridetime og vil rigtigt gerne hjælpe min rytter. Jeg er dog ikke så vild med at de andre ponyer kommer for tæt på, og hvis de glemmer det, så siger jeg fra.

HUSK: Vær rolig og bestem omkring mig når i sadler mig op og jeg står stille. Spænd gjorden langsomt og ad flere omgange.

YELLOW

YELLOW

Race: Hollandsk født Palomino hoppe og har været på GEK siden 2010.

Født i: 2002

Stangmål: 140 cm.

Jeg er rigtig god til de lidt mere øvede ryttere.

Jeg er staldens smukkeste guldpony og jeg elsker at komme ud og lave noget. Jeg er sød og rar, men kan indimellem se spøgelser i hjørnerne. Jeg er meget madglad og ved præcis hvor høvognen står, så husk både grime og træktov når du tager mig ud af boksen. Jeg elsker at springe. 

HUSK: Min sadel skal lægges godt tilbage og jeg har et geleunderlag som løfter min sadel lidt op fortil. Mine gjordstropper skal være krydset, så min sadel ikke glider frem. Jeg er lidt en kylling og kan godt finde på at løbe afsted, hvis jeg bliver forskrækket, så husk at være opmærksom, det er jeg nemlig.

TARA

TARA

Race: Irsk født Connemara hoppe og har været på GEK siden 2017. 

Født i: 2011

Stangmål: 148 cm.

Jeg er rigtig god hvis du er nybegynder eller begynder.

På trods af min unge alder er jeg en meget rolig pony. Ja, man kan næsten sige at mit vartegn er min meget langsomme gang. Derfor er jeg rigtig god til de nye ryttere og mange elsker mit rolige sind. Jeg er ikke altid så glad for at få bid i munden og vil ikke altid åbne den. Spørg endelig om hjælp hvis jeg driller lidt.

HUSK: Jeg gider ikke hvis I rykker mig i munden, når i rider på mig. Så rykker jeg igen og jeg er stærkest. Sid derfor gerne stille med hænderne og jeg er sød at ride.

BONITA

BONITA

Race: Litauisk født krydsningshoppe og har været på GEK siden 2017.

Født i: 2011

Stangmål: 145 cm.

Jeg er god til både nybegyndere og lidt mere øvede ryttere.

Jeg kan godt være lidt sur i min boks, så bed endeligt om hjælp hvis jeg driller dig. Jeg er ikke så vild med at blive striglet og få spændt gjord, da jeg er lidt kilden, men tag det roligt – så gør jeg det også. Jeg er dog god som dagen er lang når vi først kommer i gang. Jeg hjælper min rytter rigtig meget og er derfor god at ride for ryttere helt fra nybegynder til de mere øvede.

HUSK: Jeg skal altid stå med grime på i boksen, så er jeg nemmest af fange. Jeg skal sadles op på staldgangen og gerne ud for vandspiltovet, så der ikke står en hest ved min side.
Spænd min gjord langsomt, og af mange omgange. Den skal nemlig være godt spændt, men kan ikke lide hvis du spænder for meget til at starte med.

CANTONA

CANTONA

Race: Dansk sportspony vallak og har været på GEK siden 2018.

Født i: 2008

Stangmål: 146 cm.

Jeg er god hvis du er på begynder eller derover i niveau, og jeg er også god til de voksne.

Jeg er en rigtig dygtig pony, der elsker fart over feltet. Jeg har nogle gode gangarter og nogle synes, det kan godt være svært at holde balancen på mig i letridning. Men hvis du holder balancen i tøjlen/min mund, gider jeg ikke at gå fremad og stopper op eller bliver stærk. I skal derfor ride mig ordentligt og jeg er sød.

HUSK: Jeg kan godt finde på at hapse de andre i rumpen, så hold afstand og rid mig væk fra de andre heste.

SHAGAYA

SHAGAYA

Race: Dansk født krydsnings hoppe og har været på GEK siden 2017.

Født i: 2005

Stangmål: 144 cm.

Jeg er god hvis du er begynder eller derover i niveau.

Jeg er gammel militarypony, så jeg er dygtig til både dressur og spring og så elsker jeg fart over feltet. Jeg er ikke særlig vild med at de andre kommer tæt på mig i ridehuset, og jeg skal nok minde dem om det.

HUSK: Jeg skal have gamacher på bagbenene og er god at ride med en chambon. Kommer jeg for tæt på de andre heste, kan jeg godt finde på at sparke. Husk derfor at ride mig væk fra de andre og jeg er tryg.

PIECE OF CAKE

PIECE OF CAKE

Race: Dansk født Connemara hoppe og har været på GEK siden 2017.

Født i: 2009

Stangmål: 148 cm.

Jeg er god til nybegyndere og begyndere. 

Jeg er en virkelig sød og rar pony, men jeg er også lidt forsigtig. Derfor trives jeg bedst med en rolig rytter, der kan støtte mig. Viser du mig vejen er jeg ivrig og nem at ride, derfor er der rigtig mange der godt kan lide mig.

HUSK: Jeg er god til at springe, men synes det er farligt. Jeg vil derfor gerne have hjælp af ridelæreren, eller gå tæt på en anden hest hvis vi skal løbe over bomme.

CARO

CARO

Race: Dansk født Nordbagge (fjordhest) vallak og har været på GEK siden 2014.

Født i: 2005

Stangmål: 143 cm.

Jeg er en god begynder og nybegynder pony.

Jeg er en sød og rar pony, men jeg er også meget stærk. Jeg ved præcis hvor høvognen står, så glem ikke grime, træktov og en voksenhånd, når du tager mig ud. Jeg er et vældigt nussehoved og er sød at ride. Jeg har en dejlig trav, men en ret stor galop, som kræver lidt øvelse at sidde ned i. 

Min bedste ven er L. Mickey, så vil gerne gå lige efter ham når vi rider.

Om formiddagen går jeg også med handicappede ryttere, sammen med Tine hvilket er meget sjovt. Vi leger en masse lege og går tur.

HUSK: Spænd min gjord langsomt og pas på, da jeg godt kan finde på at bide, når I spænder gjorden. Jeg er ikke dum, men synes bare det gør ondt, så har svært ved at lade være. 

LILLE MICKEY

LILLE MICKEY

Race: Dansk født kydsnings vallak og har været på GEK siden 2012. 

Født i: 2003

Stangmål: 137 cm.

Jeg er rigtig god til nybegynder og begynder ryttere.

Jeg er en rigtig sød og rar dreng og derfor elsket af rigtig mange piger. Jeg har gennem mine år på GEK, lært rigtig mange at ride selvstændigt, da jeg har en god galop. Jeg kan bedst lide at du ikke rykker mig i munden, da jeg så rykker igen eller stopper.

TA AMIR

TA AMIR

Race: Arabisk fuldblods OX vallak og har været på GEK siden 2019. 

Født i: 2010

Stangmål: 148 cm.

Jeg er rigtig god til mellem og øvede ryttere.

Jeg er en sød og rar pony, der godt kan lide ro omkring mig. Jeg er en fuldblodshest, hvilket betyder, at min race er avlet til at være verdens ædle og hurtige race. Det betyder også, at jeg har lettere ved at blive urolig og reagerer hurtigt over for nye situationer, end de andre heste i stalden.

 

HUSK: Vær rolig når jeg skal have hovedtøj på, så er jeg sød. Jeg går med klokker på forbenene, da jeg ellers træder mig selv i ballen.

Bally boy

Bally boy

Race: Tinker pony og har været på GEK siden 2020.

Født: 1/5 2011

Stangmål: 140

Jeg er en rigtig sød pony, som er god til de fleste ryttere. Jeg mangler dog stadig lidt rutine og har brug for lidt støtte i ridningen.

Til tider kan jeg have svært ved de forskellige ting, specielt på højre volte. Derfor har jeg brug en rolig rytter med en rolig hånd, som kan vise mig vejen frem. Jeg yder altid mit bedste og giver så vidt muligt altid en god tur.  

I al omgang er jeg den skønneste lille pony, med et hjerte af guld og jeg har et super godt sind. Jeg nyder at blive nusset om og en god strigletur, da jeg hurtigt kan blive beskidt. Jeg elsker at blive forkælet, og jeg siger aldrig nej tak til en godbid.

 

Golden pride

Golden pride

Race: Palomino vallak og har været på GEK siden 2021.

Født: i 2015

Stangmål: 140 cm

Jeg er god til mellem og øvede ryttere.

Jeg er en lille glad pony, som elsker at blive nusset, men jeg kan godt finde på at napse lidt. Jeg er lidt kilden ved lysken, hvis du skubber til mig der. Jeg er nem og rolig i stalden, men kan desværre ikke tåle gulerødder, æbler eller godbidder. 

 Jeg er ikke så rutineret endnu, så har brug for støtte – især i galoppen.  Når I skal op på mig skal I holde fast i mig, da jeg gerne vil fremad og lave noget.  Jeg er en fremadgående pony. 

 HUSK: at jeg er ung og derfor også har brug for ro. 

 

lucky

lucky

Race: Hollandsk født welsh pony.

Født:  i 2006 og har været på GEK siden 2021

Stangmål: 120 cm.

Jeg er staldens mindste pony og er god til de små ryttere i alle niveauer.

Jeg har en stor gang så jeg kan godt være lidt svær at sidde ned på i trav, men jeg er rigtig sød at ride på og gør lige, hvad I beder mig om.  Jeg forstår det ikke, hvis I skælder mig ud, så rolig omkring og sød ved mig, så slapper jeg af.

HUSK: Jeg kan godt være en smule sur i boksen, så vær rolig når I skal have mig ud eller spørg ridelæreren om hjælp.

silver lily

silver lily

Race: Belgisk født welsh hoppe og har været på GEK siden 2021

Født: i 2014

Stangmål: 138 cm.

Jeg er god til mellem- og øvet hold.

Jeg er glad, frisk på det meste og vil rigtig gerne ud at lave noget. Jeg er ikke så rutineret endnu, så har brug for støtte – især i galoppen.   

Når I skal op på mig, skal I holde fast i mig, da jeg gerne vil fremad og lave noget.  Jeg er en fremadgående pony.  

Heste vi har sagt farvel til…

CABALETA

CABALETA

Race: Tjekkisk født Kladruber vallak og har været på GEK siden 2018.

Født i: 2011

Stangmål: 174 cm.

Jeg kan gå med begynder til øvede ryttere.

Jeg kom til GEK da jeg ikke syntes livet som kørehest i de kongelige stalde var noget for mig. Jeg var derfor ikke så rutineret som ridehest, men jeg elsker det og er blevet meget dygtigere. Jeg er et kæmpe legebarn og elsker når der sker noget. Men jeg kan godt stadig have brug for en rytter der kan støtte mig lidt.

Jeg tog i hestehimlen da jeg var blevet syg, hvilke påvirkede min balance og havde ondt. 

velencia

velencia

Race: Dansk født Dansk Varmblods hoppe og har været på GEK siden 2020

Født i: 2008

Stangmål: 185cm. 

Jeg er god til øvet- og voksenhold.

Jeg er staldens største hest og et kæmpe nussehoved og vil rigtig gerne snakkes med og hygges om. Jeg er ikke altid lige klar over min størrelse, så det er vigtigt at det er voksne eller de store piger, som trækker med mig.

Jeg er rigtig sød at ride på, men jeg er en stor hest med stor gang, så det kan godt gå lidt hurtigt. Derfor er det vigtigt, du laver en masse halve-parader, så jeg bliver bedre til at komme ned i tempo.

Jeg tog i hestehimlen da jeg blev alvorligt syg, og fik tarmslyng.

 

PRIDE

PRIDE

Race: Krydsnings vallak og har været på GEK siden 2003.

Født i: 1998.

Stangmål: 173 cm

Jeg er god til voksen begynder og handicap.

Jeg er en ældre herre og førerhest blandt vallakerne i stalden. Jeg er lidt kilden og begynder hurtigt at kede mig når jeg skal strigles. Jeg vil nemlig meget hellere i gang med timen end stå på staldgangen. Jeg er en rolig herre og bliver derfor også brugt til enetimer for folk med specielle behov.

Jeg tog i hestehimlen da jeg efterhånden var blevet både gammel og lidt træt efter mange gode år i rideskolen. Tak til alle de dejlige børn og voksne som lærte mig at kende!

BERTHA aka Queen B

BERTHA aka Queen B

Race: Danskfødt hoppe og har været på GEK siden 2019

Født i: 2011

Stangmål: 163 cm.

Jeg bliver brugt til handicapridning, da jeg er meget rolig. Jeg kan nogle tricks som Katrine laver med mig når jeg holder fri.

Jeg kan godt være lidt forsigtig og elsker at blive nusset med, så brug endelig god tid på mig.

Da jeg er en lidt stor dame, syntes jeg det er lidt hårdt at gå til ridning. Men rider du mig godt fremad, er jeg god at ride på. Jeg er dejlig rolig og kunne ikke finde på at lave ballade. 

Jeg tog i hestehimlen, da jeg fik tarmslyng, der var så slemt, at det ikke kunne behandles. Tak til alle de dejlige ryttere, som har haft glæde af mig!

DOENJA

DOENJA

Race: Hollandsk født Welsh hoppe og har været på GEK siden 2007. 

Født i: 2000

Stangmål: 140 cm.

Jeg er verdens bedste nybegynder pony.

Jeg er en ældre dame, men jeg er stadig meget glad for at komme ud at gå. Jeg er rigtig manges yndlingspony, da jeg er nem at ride og god at sidde på. Jeg er rigtig god til at gøre helt nye ryttere trygge ved selv at ride og at lære dem at galoppere selv.

Efter mange gode år som verdens bedste rideskolepony var jeg til sidst lidt træt og smerteplaget og måtte derfor tage til de evige græsmarker. Tak til alle de dejlige børn, der har haft glæde af mig!

WHITNEY

WHITNEY

Race: Dansk Varmblod hoppe (opdrættet hos Ulf Helgstrand) og har været på GEK siden 2010.

Født i: 2000

Stangmål: 185 cm

Jeg er rigtig god til voksen begynder, mellem og øvede.

Jeg er stolt af at være rideskolens højeste hest, og førerhest blandt hopperne. Jeg er god som dagen er lang og et rigtigt nussehoved. Jeg puster en del når du rider mig, da jeg har lidt snæver luftvej, men giv mig et par skridtpauser, så er jeg tilfreds.

Jeg tog til hestehimlen da jeg efter mange gode år som trofast rideskolehest efterhånden var blevet lidt gammel og træt. Tak til alle børn og voksne, der har redet mig!

 

 MALINA

MALINA

Race: Dansk født krydsnings hoppe og har været på GEK siden 2017.

Født i: 2007

Stangmål: 165 cm.

Jeg er rigtig god til voksen begynder, mellem og øvede.

Jeg kan godt blive lidt sur på staldgangen, men jeg mener ikke noget med det. Spænd min gjord roligt og i små etaper, så har jeg det bedst. Jeg kan godt lide at gå på holdene men kommer let til at kede mig. Jeg syntes det er rigtigt sjovt når der sker noget og vi skal noget svært.

Jeg tog i hestehimlen da min seneskade efter behandling og hvile desværre ikke blev bedre.  Tak til alle voksen rytterne som har haft glæde af mig! 

PISTONE

PISTONE

Race: Irsk født hoppe og har været på GEK siden 2017.

Født i: 2006

Stangmål: 153 cm.

Jeg kan gå med næsten alle ryttere.

Jeg er en sød og rar dame og jeg elsker at være ude og lave noget. Jeg kan dog bedst lide når de andre holder lidt afstand til mig. Jeg er rigtig mange pigers yndling, da jeg er nem at ride og god til at lære dem at ride og så elsker jeg at springe.

Jeg tog i hestehimlen da jeg brækkede mit ben så slemt at det ikke kunne behandles.  Tak til alle de dejlige ryttere som har haft glæde af mig !

MAGDA

MAGDA

Race: Dansk født krydsning hoppe og har været på GEK siden 2003.

Født i: 1997

Stangmål: 151 cm.

Jeg er rigtig god til nybegynder og begynder ryttere, og går engang imellem med på voksen holdene.

Jeg er en ældre dame, der opfører mig rigtigt pænt overfor mine ryttere. Både når vi er ude og ride, men også på staldgangen. Jeg er derfor rigtig god til at give nye ryttere selvtillid og har gennem mine år på GEK være manges yndlingshest.

Jeg tog til hestehimlen da jeg efter mange gode år som trofast rideskolehest efterhånden var blevet lidt gammel og træt. Tak til alle børn og voksne, der har redet mig!