Parter og passere

Part rideskolehest

GEK tilbyder part på udvalgte rideskoleheste.

  • For at få en part skal du ride på Mellemhold.
  • Din instruktør vurderer at du kan tilføre hesten kvalitet og udvikling i ridningen.
  • Parten er betinget af, at hesten kan undværes i den almindelige undervisning i 1 time og tilbydes derfor også kun på få udvalgte heste.

At have en part betyder at man har mulighed for at ride en hest 1 time enten lørdag eller søndag, alt afhængig af hvilken dag du får tildelt. Det betyder også, at man har ansvaret for “sin” hest på helligdage. Hvis helligdagene ligger i en ferie hvor rideskolen har lukket, bliver partshesten brugt til enetimer, og kan ikke rides af parten.

Som part er du ansvarlig for almindelige opgaver som fx at pudse udstyret, at holde hesten soigneret herunder klippe man og hale, vaske hove og hale og lign.

Du skal underskrive en partskontrakt. Den kan du læse mere i her .

Hvis du kunne tænke dig at få part, så skriv en mail til rideskole@gek.dk

Part kr. 600,- /måned

Depositum: 600,-

Passer rideskolepony

GEK tilbyder passer på udvalgte rideskoleponyer

  • Vil du hjælpe med at holde vores ponyer sunde, fine og soigneret?
  • Går du minimum på begynderhold og er du godkendt af din instruktør?
  • Du har ryttermærke 1 og 2, eller er påbegyndt disse mærker

Så har du muligheden for at blive passer for en pony. Du skal hver måned sørge for at vaske hove og hale, pudse hovedtøj og sadel, hvis denne er af læder. Rengøre vandkop og krybbe og rydde op i boksrum. Manen skal holdes i en længde af en håndsbredde. Derudover kan du selvfølgelig strigle og nusse om ponyen og give den en masse gulerødder.

Af hensyn til din og ponyens sikkerhed kan passer aktiviteterne kun foregå når rideskolen er åben og der er en instruktør til stede.

Hvis du kunne tænke dig at blive passer og kan svare ja til de nævnte spørgsmål, så skriv en mail til rideskole@gek.dk .