Til- og afmelding

For at ride hos GEK skal du være medlem af klubben og betale et halvårligt kontingent. Du opretter en profil ved at klikke på “Tilmelding” øverst på siden. Du kan læse mere om vores hold i boksene nederst på denne side og tilmelde dig ved at trykke på linket inde i boksen. Du vælger det hold der passer til dit niveau. Det er gratis at stå på venteliste. Knappen “Tilmelding” er også den du skal bruge fremover, når du tilmelder dig andre hold og aktiviteter. Hvis du ikke har redet før, eller det er længe siden, skal du tilmelde dig et nybegynderhold (for børn) og et begynderhold (for voksne). Du skal godkendes af en rideinstruktør, før du kan tilmelde dig et højere niveau. 

Der er løbende udskiftning på holdene henover året, så det er svært at spå om, hvor lang tid du evt. skal stå på venteliste. Når der opstår en ledig plads på et hold, får du tilsendt en mail, som du har 48 timer til at svare på, ellers går pladsen videre til den næste på ventelisten. Du skal klikke på linket i mailen. Det er vigtigt, at du først tilmelder dig og betaler for halvårskontingent (medlemskab af GEK) og derefter det hold, du har fået tildelt. Du vil være tilmeldt holdet samme dag. Når du tilmelder dig halvårskontingent fremgår  kontingentet som om, at du er tilmeldt et hold torsdag morgen. Det er ikke en fejl – det er alene systemteknisk.

         Holdtyper og priser

MEDLEMSKONTIGENT

Junior     (5-18 år)      441 Kr. / halvår 

Ungdom (19-24 år)   540 Kr. / halvår 

Senior     (25-99 år)   670 Kr. / halvår

Passivt     (5-99 år)    165 Kr. / halvår

PRØVETIME

Det er muligt at få en prøvetime på et af vores rideskolehold. Det foregår på den måde, at man tilmelder sig medlemskontingent og derefter tilmelder sig og betaler for holdet. Hvis det så viser sig, at man ikke ønsker at fortsætte, sender man inden 7 dage en mail til rideskole@gek.dk, hvorved man bliver afmeldt holdet og sit medlemskab og det betalte beløb tilbagebetales. Dog fratrækkes 300 kr. for en prøvetime. Hvis holdniveauet er forkert, kan kontoret flytte rytteren over til et mere egnet niveau, hvis der er plads på et af holdene.

NYBEGYNDER BØRN - 1/2 times lektion

På vores nybegynderhold skal der være en voksen med til at hjælpe med at sadle op/af og trække ponyen i de situationer, hvor barnet ikke selv magter eller har lyst til at ride alene. Det kan være hele undervisningstiden eller ”bare”, når der påbegyndes først trav og senere galop.

Det er instruktøren der vurderer, om barnet er parat til at blive skrevet op på venteliste til begynderhold.

NYBEGYNDER BØRN 395 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

BEGYNDER, BØRN & UNGE

Når barnet er parat til selv at klare hele ridelektionen og kan trave og er begyndt at galoppere selv, er det tid til at blive flyttet til et 1-times hold, et begynderhold. Her rides stadig meget efter hinanden på stor volte, og der trænes i de forskellige gangarter og overgange samt styring af ponyen.

Det er instruktøren der vurderer, om barnet er parat til at blive skrevet op på venteliste til mellemhold.

BEGYNDER BØRN koster 619 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

MELLEMHOLD, BØRN & UNGE

Rytteren kan selv skridte, trave og galoppere på stort set alle de forskellige ponyer. I undervisningen fokuseres der på, at rytteren lærer at gøre ponyerne lydige og løsgjorte.

Det er instruktøren der vurderer, om barnet er parat til at blive skrevet op på venteliste til øvet hold.

MELLEM BØRN koster 619 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

ØVET, BØRN & UNGE

Rytteren kan ride fuldstændigt selvstændigt, springe an i galop og lære de samlende øvelser. I undervisningen arbejdes der videre med den lydige og løsgjorte pony/hest, så der bl.a. kan laves sidebevægelser.

ØVET BØRN koster 619 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

SPRINGHOLD, BØRN & UNGE

Vi tilbyder et begrænset antal pladser på vores springhold hver fredag – for at gå på springhold skal du også gå på mellemhold og tilmelding foregår via rideskole@gek.dk således at vi sikrer et vist niveau på vores springelever. Tilmelding til venteliste ligeledes til rideskole@gek.dk

SPRINGHOLD koster 735 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

BEGYNDERHOLD, HEST

Begynderhold for voksne henvender sig til ryttere der kan styre selv i skridt og trav og have mod på at prøve at galoppere uden hjælper. Er du rusten eller helt grøn så anbefaler vi at starte op med 1 enetime eller 2 inden du starter på holdet. Kontakt kontoret på: rideskole@gek.dk

BEGYNDER HEST koster 704 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

MELLEMHOLD, HEST

Mellemhold for voksne henvender sig til ryttere der kan ride og styre selv i skridt, trav og galop. Kunne springe et enkelt spring og ride tur uden hjælper. I undervisningen fokuseres der på, at rytteren lærer at gøre hestene lydige og løsgjorte, samt at rytterne arbejder med udførslen af forskellige sidebevægelser.

MELLEM HEST koster 704 kr. / måned

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

ELITEHOLD, HEST

Dygtige ryttere, der får undervisning af Katrine Byskov (daglig leder i rideskolen)

Her læres der at løsgøre hesten, samt mere om de samlende øvelser, for på den måde at opnå en samhørighed med hesten.

ELITE koster 754 kr. / måned.

Klik på prisen ovenfor for at gå til tilmelding.

ENETIMER

Det er muligt at få en halv times eneundervisning på en af vores rideskoleheste.
Dette foregår mandag til fredag ml. 08.00-14.00. Vi udbyder også enetimer i alle ferier og helligdage. Der tilbydes ikke enetimer i weekenden. Kontakt enten din instruktør eller kontoret på rideskole@gek.dk

Hvis du vil melde afbud til en enetime, skal det gøres senest 24 timer før til instruktøren. Ellers vil du blive afkrævet fuld betaling for enetimen.

ENETIME koster 310 kr. / 30 minutter

HANDICAP

Det er muligt at få handicap undervisning på GEK.  Kontakt kontoret på rideskole@gek.dk.

HANDICAP UNDERVISNING koster 1350 kr. / måned.

Du er velkommen til at skrive til rideskole@gek.dk, hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal tilmelde dig.

Rideundervisning på rideskoleheste eller -ponyer foregår i det lille ridehus og på udendørs banen, når vejret tillader det. Der er max. 8 heste på hvert hold. Man skal være medlem af Gentofte Rideklub for at kunne deltage i hold- eller eneundervisning.

Mulighed for kommunalt tilskud til kontingentet 
Gentofte Kommune tilbyder tilskud til foreningskontingenter til børn og unge under 25 år i familier, hvor en eller begge forældre er på overførselsindkomst. Ordningen kaldes Fritidspas og I kan læse mere om den på www.gentofte.dk/fritidspas

BETALING

Du betaler ved at taste dine kortoplysninger. Betaling kan ikke ske på anden måde, hverken kontant eller ved bankoverførsel. Medlemskabet fornys hvert halve år den 1. februar og 1. august. Det sker automatisk, hvis dine betalingsoplysninger på din profil er opdaterede. Medlemskab refunderes ikke, hvis man opsiger medlemskabet i løbet af sæsonen og man betaler derfor for minimum 1/2 års medlemskab. Holdundervisningen betales forud hver måned og forsætter, indtil du opsiger din plads på holdet. Prisen er den samme uanset om der er 4 eller 5 lektioner i måneden. Prisen er baseret på minimum 40 lektioner per sæson (august-juni), og der ydes ikke godtgørelse ved rytterafbud. Ligeledes er det ikke tilladt at give sin lektion til en anden. 

AFMELDING/OPSIGELSE

Hvis du ikke længere vil ride, skal du skrive en mail til rideskole@gek.dk. Du har en måneds opsigelse fra den 1. i måneden. Opsigelsen er først gyldig, når du har fået en bekræftelse på mail fra kontoret. Du kan selvfølgelig ride i opsigelsesperioden.

Når du er udmeldt af klubben, slettes betalingsoplysningerne automatisk.