Opstaldning og priser

Hestene på Gentofte Rideklub er udelukkende opstaldet i bokse. Alle yderboksene har staldvindue, så hestene har mulighed for at kigge ud og få frisk luft. Når en hest eller pony bliver opstaldet på Gentofte Rideklub, bliver den automatisk sat på venteliste til en vinduesboks. Når man får tilbudt vinduesboks koster det 2000 kr. (engangsbeløb). Hvis du er under 16 år skal en af dine forældre/værger være passivt medlem af GEK.

I november 2018 var stalden færdigrenoveret med helt nye flotte bokse, nye gulve, striglepladser, vaskepladser, dækkenrum og et helt nyt sadelrum.

Du har mulighed for at blive skrevet op til en boks hos os. Udfyld kontaktformularen nederst på denne side, og du hører fra os.

Vi ønsker pensionærer, som vil fællesskabet, og vi tilstræber yderligere, at der på GEK bliver en god balance mellem spring- og dressurryttere, ponyer og heste – voksne som børn.

Vores rideforhold gør, at rutinerede ryttere passer bedst ind hos os. Så selvom vi gerne tager imod ponyryttere, som ønsker at blive dygtige ryttere og modtage meget undervisning, så vil vi ikke gå på kompromis med sikkerheden for alle vores ryttere. Derfor ønsker vi også en meget stor grad af forældreinvolvering, når barnet skal have pony/hest hos os.

Tildeling af hestebokse vil ske under hensyntagen til opretholdelse og fremme af den ønskede balance. Alle nye pensionærer skal godkendes af daglig leder.

Privatpart på din hest/pony

Her er et aftaledokument som kan anvendes mellem pensionærer og deres privatpart. Dokumentet indeholder også GEK’s vigtigste leveregler. Husk at din part skal være medlem af GEK. 

Medlemsmøder

Bestyrelsen afholder jævnligt medlemsmøder, hvor alle medlemmer af GEK er velkomne, og hvor vi drøfter aktuelle tiltag i klubben. Emnerne spænder vidt fra fx ridning i parken til ridehusbund, lys og reflekser om vinteren til foderplaner.

Opsigelse

Opsigelse af opstaldning, samt andre ydelser hos Gentofte rideklub, skal ske skriftligt (gerne mail til dagleder@gek.dk) med en måneds varsel til den 1. i en måned, jvf opstaldningskontrakten. Opsigelsen er først gyldig, når kontoret har kvitteret for modtagelsen.

Hingste

Af hensyn til sikkerhed og trivsel tager vi ikke hingste ind i opstaldning.

OPSTALDNINGSPRISER - 01.SEPT. 2018

Stor boks, inkl. træpiller 2 x 2 stk /uge, mugning 5 d. om ugen & 2t. fold på hverdage – kr. 5.398/mnd*

Lille boks, inkl. træpiller 2 x 1 stk /uge, mugning 5 d. om ugen & 2t. fold på hverdage – kr. 4.518/mnd*

Vinduesboks – engangsbeløb – kr. 2.000

Boksreservation**, 3 mdr inkl. foldordning – kr. 1.000/mnd

Trailerparkering (begr.pladser) – kr. 165/mnd

Garderobeskab*** – kr. 300/år

 

Foldordning *

Pr. 1.april 2021 er foldordningen blevet obligatorisk for alle pensionærer. Daglig leder vil ved opstaldnings start finde plads til din pony/hest.

Boksreservation**

Reservation af boks til 1000 kr. om måneden kan fortsætte udover de 3 måneder, hvis pensionæren ønsker det, dog kun hvis der ikke er venteliste på boksen.

Pensionæren med boks-reservation kontaktes, hvis der er en ny pensionær, der ønsker at overtage boksen. Pensionæren har derefter 48 timer til at beslutte, om man ønsker at vende tilbage til GEK, opsige boksen eller alternativt betale 50% af fuld boksleje/opstaldning og fortsætte reservationen.

Som pensionær reserverer man sin faste boks – med mindre man selv ønsker reservation af vilkårlig boks. Som pensionær med reservation af boks beholder man sin anciennitet eller starter sin anciennitet på GEK, hvis man er ny på GEK.

 

Garderobeskab ***

Der er 1 skab per boks inkluderet i lejen på GEK. Har du brug for flere så kan de lejes mod et årligt gebyr. Henvendelse på kontoret.

EKSTRA YDELSER

Ekstra træpiller pr. pose – kr. 55

Skridtbånd (Mobilepay), 20 min. – kr. 20

Solarium, 20 min. – kr. 20

Vaskemaskine (poletter købes på kontoret) – kr. 50/polet

(Mobilepay: 940633)

MEDLEMSKONTIGENT

Junior     (5-18 år)      412 Kr. / halvår 

Ungdom (19-24 år)   540 Kr. / halvår 

Senior     (25-99 år)   670 Kr. / halvår

Kontakt os om opstaldning

Ønske om vinduesboks/trailerparkering

13 + 15 =