Opstaldning og priser

Hestene på Gentofte Rideklub er udelukkende opstaldet i bokse. Alle yderboksene har staldvindue, så hestene har mulighed for at kigge ud og få frisk luft. Når en hest eller pony bliver opstaldet på Gentofte Rideklub, bliver den automatisk sat på venteliste til en vinduesboks. Når man får tilbudt vinduesboks koster det 2000 kr. (engangsbeløb). 

I november 2018 var stalden færdigrenoveret med helt nye flotte bokse, nye gulve, striglepladser, vaskepladser, dækkenrum og et helt nyt sadelrum.

Du har mulighed for at blive skrevet op til en boks hos os. Udfyld kontaktformularen nederst på denne side, og du hører fra os. 

Vi ønsker pensionærer, som vil fællesskabet, og vi tilstræber yderligere, at der på GEK bliver en god balance mellem spring- og dressurryttere, ponyer og heste – voksne som børn.

Vores rideforhold gør, at rutinerede ryttere passer bedst ind hos os. Så selvom vi gerne tager imod ponyryttere, som ønsker at blive dygtige ryttere og modtage meget undervisning, så vil vi ikke gå på kompromis med sikkerheden for alle vores ryttere. Derfor ønsker vi også en meget stor grad af forældreinvolvering, når barnet skal have pony/hest hos os.

Tildeling af hestebokse vil ske under hensyntagen til opretholdelse og fremme af den ønskede balance. Alle nye pensionærer skal godkendes af daglig leder.

Hingste

Af hensyn til sikkerhed og trivsel tager vi ikke hingste ind i opstaldning.

Medlemsmøder

Bestyrelsen afholder jævnligt medlemsmøder, hvor alle medlemmer af GEK er velkomne, og hvor vi drøfter aktuelle tiltag i klubben. Emnerne spænder vidt fra fx ridning i parken til ridehusbund, lys og reflekser om vinteren til foderplaner.

Opsigelse

Opsigelse af opstaldning, samt andre ydelser hos Gentofte rideklub, skal ske skriftligt (gerne mail til dagleder@gek.dk) med en måneds varsel til den 1. i en måned, jvf opstaldningskontrakten. Opsigelsen er først gyldig, når kontoret har kvitteret for modtagelsen.

Priser pr. måned gældende fra 1.sept. 2018

Opstaldning, stor boks – kr. 4.898

Opstaldning, lille boks – kr. 4.018

Vinduesboks, engangsbeløb – kr.2.000

Boksreservation, 3 mdr. inkl. foldordning – kr. 1.000

Boksreserv., 3 mdr. ekstra, % foldordning – kr. 1.000

Foldordning 2 t./hverdag – kr. 500

Trailerparkering – kr. 165

Garderobeskab – kr.

Ekstra træpiller pr. pose – kr. 40

Skridtbånd (Mobilepay), 20 min. – kr. 20

Solarium (XXXX) , xx min. – kr.

Kontakt os om opstaldning

14 + 5 =