Talentudvikling

GEK vil skabe dygtige ryttere og det vil vi via vores  talentudviklingsprogram. Talentudvikling, som både gælder rideskolen og privatdelen.

Talentprogrammet for rideskolen omfatter deltagelse i DRF Elevskole Cup. 

Vi er igang med en opdatering af vores talentprogram – så nedenstående er til inspiration indtil nyt program er på plads.

GEK TALENT TEAM

For at komme med i GEK’s Talent team, gælder følgende krav:

PONYRYTTERE: Fra 10 år til og med det år de fylder 16 år. Træningsmængde: Aktiv ridning 6-7 timer pr. ekvipage om ugen (dvs. plads til at hesten kan få en hviledag, men ikke plads til at du har en part på din hest).

Heraf min. 2 lektioner om ugen med kvalificeret underviser fra GEK. Det vil sige, at dressurryttere skal have min. 2 gange dressurundervisning, mens springryttere min. skal have undervisning i spring ved Katrine plus dressur eller springdressur.

Målgruppen skal være stævneaktiv min. på distriktsplan. Du skal have startet min. 25 dressurstarter eller 40 springstarter om året og minimum fortsætte denne aktivitet.

Fra 13 år suppleres aktiv ridning med fysisk træning tilpasset den enkelte.

HESTERYTTERE: til og med det år de fylder 25 år. Træningsmængde: Aktiv ridning 6-7 timer pr. ekvipage om ugen (dvs. plads til at hesten kan få en hviledag, men ikke plads til at du har en part på din hest).

Heraf min. 2 lektioner om ugen med kvalificerede underviser fra GEK. Det vil sige, at dressurryttere skal have min. 2 gange dressurundervisning, mens springryttere skal min. have undervisning i spring ved Katrine plus dressur eller springdressur.

Målgruppen skal være stævneaktiv min. på distriktsplan. Du skal have startet min. 20 dressurstarter eller 35 springstarter om året og minimum fortsætte denne aktivitet.

Det forventes, at aktiv ridning suppleres med fysisk træning tilpasset den enkelte.

FÆLLES:

Du starter naturligvis for GEK, når du starter stævner. Er du en del af GEK’s talent team indebærer det desuden:

  • At du sikres plads til de kurser og events GEK afholder med eksterne undervisere
  • At du bliver inviteret til talentsamlinger henover året med fokus på forskellige spændende og vedkommende emner.
  • At du får tilkoblet Karina Bech som mentaltræner. Karina afholder samlinger og individuelle møder med rytterne og familierne hvor der laves målsætninger på kort og lang sigt.
  • At du og dine forældre inviteres til møde angående deres rolle.
  • At du får jakke med GEK-logo og et flot stævne-underlag
  • At du får hjælp til 2 gange om året at lave en træningsplan – og en stævneplan, som matcher den.

Hvis du tror talentprogrammet er noget for dig så tal med din underviser om dette. Det er han/hun, som indstiller dig, hvis du opfylder kriterierne.