Privatundervisning

Vi er meget stolte over vores dygtige privatundervisere. Uanset på hvilket niveau du befinder dig ridemæssigt, vil det være muligt for dig at få kvalificeret hjælp her hos os. Vi hjælper dig hele vejen fra nybegynder til Grand prix.

Vi har altid haft flere forskellige undervisningstilbud på GEK og tror på, at dette er det rigtige, da det giver pensionærerne den bedste mulighed for at sammensætte sin undervisning efter ønske. De forskellige undervisere får mulighed for at sparre med hinanden, og desuden gør det os mindre sårbare ved sygdom.

Faste undervisere på GEK er Louise Estrup, Maja Spøhr og Michael Weisbjerg.

Dressurundervisning – privat

Thomas-Lindegaard-underviser-gek-gentofte-rideklub-800px

Maja Spøhr

Maja har mere end 30 års erfaring indenfor ridning og undervisning.  I 7 år red Thomas hos tidligere verdensmester Anne-Grethe Törnblad, og har selv konkurreret i S-dressur og redet internationalt. Han har undervist på Gentofte Rideklub gennem de seneste to år, hvor flere af hans GEK-ryttere har opnået flotte resultater.

Den klassiske rideteknik og teori har altid fanget Thomas’ interesse, hvilket betyder, at hans teoretiske baggrund er stor. Dette giver ham en masse strenge at spille på, og gør det muligt for ham at komme med flere forskellige løsninger på en problemstilling uden at afvige fra de grundlæggende klassiske rideprincipper.

Thomas underviser både spring- og dressurryttere, og er således klar til dig uanset om du ønsker at gymnasticere din springhest, fokusere på din opstilling, lære de enkelte løsgørende og samlende øvelser korrekt eller øve dressurprogrammer.

Louise Estrup

Louise har mange års erfaring som dressurrytter. Hun har redet på det danske landshold i ponydressur og har erfaring internationalt. I dag rider hun ungheste op og konkurrerer desuden selv på S-niveau. Udover dette brænder Louise for at give sin læring videre, og har en særlig interesse i børn og læring.

Louise har en indgående viden om, hvad der kræves for at nå langt i dressursporten og hendes entusiasme og positive tilgang smitter af på rytteren. Hun har undervist fast på GEK de sidste par år og har allerede ført flere af sine GEK-ryttere op til landsplan. Louise er en vigtig del af GEK’s talentprogram og har været aktivt med til at udvikle dressur-indholdet.

Louise kan undervise på alle niveauer og synes det er lige vigtigt, om du skal starte dit første LD, toptune din springpony eller træner mod DM i dressur. 

Springundervisning – privat

Michael Weisbjerg

Michael er GEK’s daglige leder. Han bor på en hesteejendom, hvor han avler springheste. Som rytter har han redet DM og internationale stævner.  Michael har desuden undervist i springning i 20 år, alt fra begynder til S-klasser, både pony- og hesteryttere.

I undervisningen lægger Michael meget vægt på at ekvipagen skal finde hinanden for herigennem at udvikle rytter og hest bedst muligt.

Tilmelding / afmelding til undervisning

Hvis du vil tilmeldes undervisning hos en af vores instruktører, så se på Klubmodul om der er en ledig tid, og dobbeltjek med kontoret.

Undervisning på privat hest/pony hos privatunderviser opkræves månedsvis forud.

Bemærk at der er en måneds opsigelse på privatundervisning, som skal opsiges til den 1. i måneden ved at skrive en mail til rideskole@gek.dk. Kontoret skal bekræfte mailen, før opsigelsen gælder.

Afbud fra underviser godtgøres med 1/4 eller 1/5 af månedspris. Afbud fra rytter godtgøres ikke. Løstimer opkræves bagud.

Enhver, der rider på hest eller pony, opstaldet på Sportsrideskolen, skal være medlem af Gentofte Rideklub (GEK). Undervisning må kun finde sted ved instruktør, der er godkendt af GEKs bestyrelse, og hvor betaling sker ved opkrævning/udbetaling gennem GEK.

Priser pr. 1.maj. 2020

Fast undervisning

Thomas Lindegaard                            305 kr. / 30 min.

Louise Estrup                                         285 kr. / 30 min.

Michael Weisbjerg                                250 kr. / 30 min.

Michael Weisbjerg  (hold m. 2)        250 kr./ 45 min.