Privatundervisning

Vi er meget stolte over vores dygtige privatundervisere. Uanset på hvilket niveau du befinder dig ridemæssigt, vil det være muligt for dig at få kvalificeret hjælp her hos os. Vi hjælper dig hele vejen fra nybegynder til Grand prix.

Vi har altid haft flere forskellige undervisningstilbud på GEK og tror på, at dette er det rigtige, da det giver pensionærerne den bedste mulighed for at sammensætte sin undervisning efter ønske. De forskellige undervisere får mulighed for at sparre med hinanden, og desuden gør det os mindre sårbare ved sygdom.

Faste undervisere på GEK er Louise Estrup, Maja Spøhr og Michael Weisbjerg.

Dressurundervisning – privat

Thomas-Lindegaard-underviser-gek-gentofte-rideklub-800px

Maja Johansen Spøhr

Maja er i 2019 uddannet eksamineret træner, og er til daglig 5.års beriderelev hos Michael Søgaard på Strandagergaard. Tidligere har Maja været ansat på Vilhelmsborg under Signe Hansen, og herefter på Helsinge Rideklub hos Mette Rafn. 

Maja har tidligere redet MB i springning på landsplan men har valgt at specialisere sig i dressuren hvor hun rider Intermediaire. Derudover har hun redet DM i dressur som Youngrider. 

Maja har 7 års erfaring med at undervise på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Hun har under sin udannelse modtaget undervisning og deltaget i kurser i pædagogik, undervisningslære, aldersrelateret træning og psykologi. 

Maja er god til at tilrettelægge undervisningen således at den uvikler den individuelle ekvipage. 

Louise Estrup

Louise har mange års erfaring som dressurrytter. Hun har redet på det danske landshold i ponydressur og har erfaring internationalt. I dag rider hun ungheste op og konkurrerer desuden selv på S-niveau. Udover dette brænder Louise for at give sin læring videre, og har en særlig interesse i børn og læring.

Louise har en indgående viden om, hvad der kræves for at nå langt i dressursporten og hendes entusiasme og positive tilgang smitter af på rytteren. Hun har undervist fast på GEK siden 2018 og har allerede ført flere af sine GEK-ryttere op til landsstævne. Louise er en vigtig del af GEK’s talentprogram og har været aktivt med til at udvikle dressur-indholdet.

Louise kan undervise på alle niveauer og synes det er lige vigtigt, om du skal starte dit første LD, toptune din springpony eller træner mod DM i dressur. 

Springundervisning – privat

Michael Weisbjerg

Michael er GEK’s daglige leder. Han bor på en hesteejendom, hvor han avler springheste. Som rytter har han redet DM og internationale stævner.  Michael har desuden undervist i springning i 20 år, alt fra begynder til S-klasser, både pony- og hesteryttere.

I undervisningen lægger Michael meget vægt på at ekvipagen skal finde hinanden for herigennem at udvikle rytter og hest bedst muligt.

Tilmelding / afmelding til undervisning

Hvis du vil tilmeldes undervisning hos en af vores instruktører, så se på Klubmodul om der er en ledig tid, og dobbeltjek med kontoret.

Undervisning på privat hest/pony hos privatunderviser opkræves månedsvis forud.

Bemærk at der er en måneds opsigelse på privatundervisning, som skal opsiges til den 1. i måneden ved at skrive en mail til rideskole@gek.dk. Kontoret skal bekræfte mailen, før opsigelsen gælder.

Afbud fra underviser godtgøres med 1/4 eller 1/5 af månedspris. Afbud fra rytter godtgøres ikke. Løstimer opkræves bagud.

Enhver, der rider på hest eller pony, opstaldet på Sportsrideskolen, skal være medlem af Gentofte Rideklub (GEK). Undervisning må kun finde sted ved instruktør, der er godkendt af GEKs bestyrelse, og hvor betaling sker ved opkrævning/udbetaling gennem GEK.

Priser pr. 1.maj. 2020

Fast undervisning

Maja Spøhr                                              250 kr. / 30 min.

Louise Estrup                                         285 kr. / 30 min.

Michael Weisbjerg                                250 kr. / 30 min.

Michael Weisbjerg  (hold m. 2)        250 kr./ 45 min.