Undervisere på GEK

Michael Weisbjerg

Michael Weisbjerg

Daglig leder

Michael Weisbjerg er daglig leder på GEK og har været ansat siden 1/12-2017 . Han er ansvarlig for stalden og den daglige drift af GEK.

Michael har mange års ledererfaring fra Ballerup Rideklub. Han har derudover arbejdet som freelance springunderviser forskellige steder på Sjælland, blandt andet i Gentofte Rideklub, og har tidligere deltaget i DM i ridebanespringning.

Michael er særdeles hestekyndig og når han ikke er på GEK bruger han tiden på sit landsted, hvor han avler og uddanner springheste.
Har du brug for et råd angående din hest, eller om rideklubben generelt, står Michael altid klar til at hjælpe.

Michael står for springundervisning hver onsdag fra ca. kl. 15:00-18:00 (kan variere lidt fra gang til gang)

Træffes på mobil: 28100147 i kontortiden eller via mail dagleder@gek.dk

Katrine Byskov

Katrine Byskov

Daglig leder i rideskolen

Underviser – dressur

 • Mandag kl. 18:00 – 21.00
 • Tirsdag  kl. 19.00 – 21.00
 • Onsdag  kl. 16.00 – 19.00
 • Torsdag kl. 15:00-17:00
 • Fredag kl. 10:00-11:00

Katrine står for driften af rideskoleafdelingen, samt undervisningen på ovenstående dage.
Hun er uddannet eksam. træner og har været i lære hos henholdsvis Karin Nissen, Michael Aabo og Lars Ringkjær, hvor hun har uddannet heste til M/S niveau i dressur og spring.
Katrine kommer fra en stilling i Holte Rideklub, hvor hun har stået for deres rideskole-afdeling og har desuden arbjedet på Kurhotel Skodsborg som konference koordinator.
Oprindeligt er hun fra en gård i Nordjylland, men har de sidste 12 år boet på Sjælland.

Træffes via mail rideskole@gek.dk

TINE PETERSEN

TINE PETERSEN

Handicapunderviser

 • Mandag, tirsdag og torsdag

Tine er uddannet fysioterapeut og er indlejet hos en privatklinik i Hørsholm med eget ydernummer.
Tine har desuden gennem sin uddannelse viden indenfor handicap, samt erfaring i genoptræningforløb af mennesker med forskellige handicap, samt erfaring i behandlingsforløb af folk født med handicap.

Tine har redet i 13 år. Hovedsageligt dressur op til LA klasser.

Tine er lige nu i gang med et 2 årigt uddannelses forløb hos Anette Røpke som helhedsintegreret dyrevejleder med hest som fokus. Samtidig er hun i gang med en deltidskandidat som osteopat og ønsker på sigt at uddanne sig til heste-osteopat.

Frederikke Holmann Andersen

Frederikke Holmann Andersen

Underviser - dressur

 • Søndag kl. 09.00-14.00

Frederikke er 23 år gammel og studerer til dyrlæge på Landbohøjskolen på Frederiksberg. Hun startede med at ride som 7 årig. På hendes pony, Veddinge Fit-For-Fight, opnåede hun at starte landsstævner og blev klubmester flere gange og bl.a. nr 2 til Fynsmesterskabet. Hun har ikke hest selv, men har redet flere heste, unge som gamle, og startet en masse LA-klasser og enkelte MB-klasser. I sommeren 2015 startede hun som husar i Gardehusarregimentets Hesteskadron, hvor hun var værnepligtig i et år, inden hun startede på dyrlægestudiet i sommeren 2016. Frederikke har undervist på GEK siden 2017.

Cisca Gia Hughes Øvlisen

Cisca Gia Hughes Øvlisen

Underviser - dressur og spring

 • Tirsdag kl. 15:00-19:00
 • Fredag kl. 15:00-19:30

Cisca har redet siden hun var 4 år gammel og med 16 års erfaring på hesteryg har hun fået en del forståelse for hesten som sportspartner og som væsen. Cisca’s fokus har været på dressuren og hun har redet store mesterskaber og endt med at blive nr 4 og 6 til Danmarksmesterskaberne. I hendes tid som ponyrytter nåede Cisca at uddanne 4 ponyer til top i dressuren, deriblandt en elite avlshingst fra Tyskland.

Som 16 årig begyndte Cisca for alvor på hest og har siden da redet med til både junior (U18) og young rider (U21) mesterskaberne rundt i landet på heste som hun selv har uddannet. I dag er Cisca ved at uddanne hendes kommende stjerne til Prix St. George og forhåbentligt U25 Grand Prix derefter.

Cisca har haft fat i springningen i perioder, hvor hun har fået intensiv træning af Flemming & Tina Lund.

Hun træner i dag hos Vivi Vang Lauridsen hvor hun også har sin hest stående.

Sille Katrine Bundgaard

Sille Katrine Bundgaard

Underviser, dressur på rideskolen

 • Mandag kl. 15:00-18:00

Sille er 23 år og ud af en rigtig hestefamilie – familien har eget Stutteri Birkelund i Aars Nordjylland med mange succesfulde hingste gennem årene. Det lå derfor i kortene, at hun skulle blive en rigtig hestepige. Sille har redet siden hun var fem og fik sin første pony, da hun fyldte otte år.

Sille flyttede til København i forbindelse med sit studie for 3 år siden, hvorfor hun var nødt til at sælge sine heste. Hun har arbejdet og undervist på Sandelmosegård i Jylland, hvor der har været stor gennemgang af heste og ponyer på alle niveauer, hvorfor hun har god erfaringer med alle type heste – unge som gamle. Derudover har Sille undervist på nybegynder- og mellem niveau.

Otilia Rose-Marie Meden

Otilia Rose-Marie Meden

Underviser - dressur

 • Torsdag kl. 17:00-21:00

Otilia Rose-Marie Meden er 20 år gammel, og startede til ridning på GEK, da hun var 6 år gammel. Otilie mindes de mange hyggelige timer, som hun brugte som elev på rideskoleholdene. Otilie fik sin egen pony, da hun var 10 år gammel, og den stod i de første par år opstaldet på GEK.

I dag rider hun på MA/Prix St. George niveau på sin 11-årige dressurhoppe. Den står opstaldet på Bregnerødgård Sportsrideklub i Birkerød, hvor Otilie får undervisning ved Frederico Mexia de Almeida og Anna Zibrandtsen.

Ny underviser

Ny underviser

Underviser - dressur

 • Lørdag kl. 8:00-13:00