Covid-19 er stadig blandt os og det er vigtigt at følge myndighedernes anbefalinger. Som forening i Gentofte Kommune er det os magtpåliggende at følge kommunens råd til foreninger. Her er således en vigtig opfordring modtaget fra Gentofte Kommunes Fritidschef, Stig Eiberg.

Skærpelse omkring forældres tilstedeværelse i haller for at reducerer risikoen for coronasmitte

Kære alle,
Tjørnegårdsskolen holdes fortsat lukket frem til 16/11 pga. fortsat mange smittede.
For at undgå spredning anbefaler myndighederne, at hjemsendte elever og disses nære kontakter også bliver væk fra fritidsaktiviteter.
Den anbefaling følger vi selvfølgelig på GEK.
Mvh. Bestyrelsen

Kære alle, Der er jo desværre indført yderligere restriktioner pga. Covid-19 situationen. Det betyder i første omgang følgende, når I færdes på GEK:
At alle over 12 år skal bære mundbind overalt i stalden og på ridebanerne, på nær når der rides.
At rideskole afdelingen og pensionær afdelingen desværre må deles i to adskilte enheder ved udgangen til ridebanen. De pensionærer der har ponyer stående i ’rideskole-afdelingen’ kan kontakte Michael for forholdsregler.
At der desværre kun er adgang for 10 voksne af gangen, da der er alders begrænsning ved 21 år. Således at der må være op til 50 samlet under 21 år og maks. 10 over 21 år.
Specielt for Rideskolen:
· Rideskole holdene er på maks. 8 rytter og en ridelære. Det vil sige at vi heldigvis kan fortsætte ride undervisningen uændret, dog med den skærpelse at der maksimalt må være 1 voksen hjælper til en rytter under 21 år. Og at den hjælper/forældre skal forlade GEK, når barnet rider.
· De nybegynder ryttere, der har en fast hjælpe under 21 år, må gerne blive og hjælpe.
Specielt for Pensionærer:
For pensionær under 21 år; medbring kun en hjælper over 21 år, og kun når det er absolut nødvendigt. Hjælperen skal forlade GEK efter hjælp (må altså ikke blive og kigge på).
For pensionær over 21 år; Kom kun direkte til din hest/pony og træk til ridested. Vær observant ifht. at der er maks. 10 personer på ridebane, i stald, i ridehus m.m.
Hvis der er flere må du udskyde dit besøg til en anden forlader stedet. Alle bedes holde ophold på GEK så kort som muligt og hvis muligt komme på tidspunkter, hvor der er færrest i klubben (dvs. undgå tidsrummet kl. 15.30-17.30)
Alle pensionærer med heste på eftermiddagsfold opfordres til at aftale med den pensionær, som har foldtiden efter egen foldtid, at denne tager hesten ind før udsætning af egen hest, da det reducerer antallet af samtidige pensionærer på GEK. Ophold på gårdspladsen er forbudt (undtagen hvis man sidder i en bil, fx. for at afvente at nogen forlader stedet).

Vi opfordrer indtrængende til at alle udviser maksimalt hensyn. Hvis ovennævnte forholdsregler ikke kan sikre, at vi overholder forsamlingsforbuddet, vil vi være tvunget til at indføre strammere regler. Håber på jeres forståelse og pas godt på hinanden