Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Præsentation af vore privatundervisere:

Vi er meget stolte over vores dygtige privatundervisere. Uanset på hvilket niveau du befinder dig ridemæssigt, vil det være muligt for dig at få kvalificeret hjælp her hos os. Vi hjælper dig hele vejen fra nybegynder til Grand prix!
 
Dressur: 
Vi har altid haft flere forskellige undervisningstilbud på GEK og tror på, at dette er det rigtige, da det giver pensionærerne den bedste mulighed for at sammensætte sin undervisning efter ønske. De forskellige undervisere får mulighed for at sparre med hinanden, og desuden gør det os mindre sårbare ved sygdom. 
Faste undervisere på GEK er Thomas Lindegaard og Louise Estrup. Derudover er vi så heldige at Vibeke Degn Andersen (Vibsen) engang imellem har mulighed for at komme helt fra Frederikshavn for at undervise GEK's dressurryttere. 
 
Thomas Lindegaard
Thomas er 53 år og han har sit eget sted i Fredensborg, hvor han underviser ryttere fra børn på 8 år til voksne på Grand Prix niveau. Desuden uddannet han også dressurheste.
De sidste år har Thomas ikke startet stævner men i stedet ført ryttere op til landsniveau, både pony- og hesteryttere. Thomas fokus ligger på samspillet med hesten og at få skabt et legende samarbejde mellem rytter og hest. Han lægger vægt på korrekt grundridning og på at rytteren lærer at forstå, hvorfor man skal ride de forskellige øvelser. Thomas ambition er at lave dygtige ryttere. Og det har har igennem de sidste 30 år bevist, at han kan.
Thomas underviser både spring- og dressurryttere, og er således klar til dig uanset om du ønsker at toptune din springhest, fokusere på din opstilling, lære de enkelte løsgørende og samlende øvelser korrekt eller øve dressurprogrammer.
 
Louise Estrup
 
Louise har mange års erfaring som dressurrytter. Hun har redet på det danske landshold i ponydressur og har erfaring internationalt. I dag rider hun ungheste op og konkurrerer desuden selv på s-niveau.
Udover dette brænder Louise for at give sin læring videre. Hun har en pædagogisk baggrund og en særlig interesse i børn og læring. Hun har undervist fast på Petersborg og har de sidste år undervist freelance i dressur, primært i Nordsjælland.
Louise kan undervise på alle niveauer og synes det er lige vigtigt, om du skal starte dit første LD, toptune din springpony eller har store dressurdrømme.

Michael Weisbjerg


Michael er 48 år og er GEK's daglige leder. Han bor på en hesteejendom, hvor han avler springheste. Som rytter har han redet DM og internationale stævner.  Michael har desuden undervist i springning i 20 år, alt fra begynder til s-klasser, både pony- og hesteryttere.
I undervisningen lægger Michael meget vægt på at ekvipagen skal finde hinanden for herigennem at udvikle rytter og hest bedst muligt.
 
Tilmelding og afmelding til undervisning:
 
Hvis du vil tilmeldes undervisning hos en af vores instruktører, så se på klubmodul om der er en ledig tid, og dobbelttjek med kontoret. 
 
Undervisning på privat hest/pony hos privatunderviser opkræves månedsvis forud.
 
Bemærk at der er en måneds opsigelse på privatundervisning, som skal opsiges til den 1. i måneden ved at skrive en mail til rideskole@gek.dk. Kontoret skal bekræfte mailen, før opsigelsen gælder.
 
Afbud fra underviser godtgøres med 1/4 eller 1/5 af månedspris. Afbud fra rytter godtgøres ikke.
 
Løstimer opkræves bagud.
 

Prisliste per 1. oktober 2018:

Enhver, der rider på hest eller pony, opstaldet på Sportsrideskolen, skal være medlem af Gentofte Rideklub (GEK). Undervisning må kun finde sted ved instruktør, der er godkendt af GEKs bestyrelse, og hvor betaling sker ved opkrævning/udbetaling gennem GEK. 

Klubkontingent (opkræves februar og august):

Junior (0-18 år)

412,- kr./halvår

Ungdom (19-24 år)

540,- kr./halvår

Senior (25+ år)

670,- kr./halvår

Passiv medlem uanset alder

165,- kr./halvår

 
Springlektion (hold á 2 eller 3) 30 el. 45 min (ved 3) undervisning 
 250 kr. pr. undervisning 
Thomas Lindegaard 1/2 time 

fast undervisning

 305 kr. pr. undervisning
Thomas Lindegaard 1/2 time, prøvetime


350 kr. 

Louise Estrup
1/2 time

Fast undervisning

 260 kr. pr. undervisning 

Sponsorer