Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Præsentation af vore privatundervisere:

Vi er meget stolte over vores dygtige privatundervisere. Uanset på hvilket niveau du befinder dig ridemæssigt, vil det være muligt for dig at få kvalificeret hjælp her hos os. Vi hjælper dig hele vejen fra nybegynder til Grand prix!
 
 Dressur: 
 
 Carina Nevermann
 
 
Carina Nevermann har redet siden hun kunne gå. Hun fik sin første pony, Nut i dåbsgave og startede sit første stævne som 5-årig.
Som ponyrytter startede hun internationale stævner på  ponyerne Kastanienhof's Vitus og Tai Calido. På Kastaninehof's Vitus opnåede hun at blive to gange danmarks mester og nordisk mester.
Hendes første hest var Blue Boy (billedet), som var  5 år da de fik ham. Med ham gik de hele vejen til grand prix og opnåede på vejen dertil at vinde individuelt bronze ved EM og blive nordisk mester samt at deltage i world cup for youngriders.
Som lære hest havde Carina Distinctive, som hun fik af en amerikansk dame, og ham har hun også startet internationale stævner på.
Carina har undervist i mange år og kan undervise på alle niveauer. Carinas mor, Jette Nevermann er desuden Danmarks ponylandsholdtræner. 
 
Stacie Sommer 
 
Stacie er uddannet træner og uddannet hos henholdsvis Holger Sørensen og Allan Blomgren (Billund sportsrideklub og Hjørring rideklub) og her på GEK.
 
Hun har redet MB i dressur og har mange placeringer i MB spring på landsplan. Stacie har desuden haft ryttere, som har vundet distriktsmesterskaber for hold i spring og dressur.
 
Stacie underviser på rideskolen samt i dressur og spring for privatryttere.

Jessica Vinther Jensen

 
Jessica er 23 år og bor i Stenløse, hvor hun både rider sine egne heste og underviser elever. Hun har været ansat som rytter i Jylland i 4 år og har været konkurrencerytter siden hun var 8 år gammel og deltagt flere gange til både DM, NM og EM. Jessica er en af Danmarks mest lovende springryttere og så er hun både erfaren og dygtig til at undervise og møde ekvipagen på det niveau de er på.
 
Tilmelding og afmelding til undervisning:
 
Hvis du vil tilmeldes undervisning hos en af vores instruktører, så kontakt instruktøren og aftal en tid. Så giver instruktøren kontoret besked, som sørger for opkrævning og betaling. Tilmelding kan altså ikke se via Klubmodul. Du kan også altid til ringe til os på 39651702.
 
Undervisning på privat hest/pony hos privatunderviser opkræves månedsvis forud.
 
Bemærk at der er en måneds opsigelse på privatundervisning, som skal opsiges til den 1. i måneden ved at skrive en mail til rideskole@gek.dk. Kontoret skal bekræfte mailen, før opsigelsen gælder.
 
Afbud fra underviser godtgøres med 1/4 eller 1/5 af månedspris. Afbud fra rytter godtgøres ikke.
 
Løstimer opkræves bagud.
 

Prisliste per 1. december 2017:

Enhver, der rider på hest eller pony, opstaldet på Sportsrideskolen, skal være medlem af Gentofte Rideklub (GEK). Undervisning må kun finde sted ved instruktør, der er godkendt af GEKs bestyrelse, og hvor betaling sker ved opkrævning/udbetaling gennem GEK. 

Klubkontingent (opkræves februar og august):

Junior (0-18 år)

412,- kr./halvår

Ungdom (19-24 år)

540,- kr./halvår

Senior (25+ år)

670,- kr./halvår

Passiv medlem uanset alder

165,- kr./halvår


Dressurlektion ½ time 1 x ugentligt

1000 kr./md.

 270,- kr./løstime
Springlektion (hold á 3) ½ time 1 x ugentligt

765-1000 kr./md.

 250,- kr./løstime
Carina Nevermann ½ time 1 x ugentligt


 390,- pr. undervisning
Carina Nevermann ½ time ved 2 elever af gangen


255,- kr. pr. elev

 
 
 

Sponsorer