Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Præsentation af vore privatundervisere:

Vi er meget stolte over vores dygtige privatundervisere. Uanset på hvilket niveau du befinder dig ridemæssigt, vil det være muligt for dig at få kvalificeret hjælp her hos os. Vi hjælper dig hele vejen fra nybegynder til Grand prix!
 
Dressur: 
 
Thomas Lindegaard
Vi er glade for, at Thomas Lindegaard fra Lindegaard Dressur og Talentudvikling er blevet tilknyttet GEK.
Thomas er 53 år og han har sit eget sted i Fredensborg, hvor han underviser ryttere fra børn på 8 år til voksne på Grand Prix niveau. Desuden uddannet han også dressurheste.
De sidste år har Thomas ikke startet stævner men i stedet ført ryttere op til landsniveau, både pony- og hesteryttere. Thomas fokus ligger på samspillet med hesten og at få skabt et legende samarbejde mellem rytter og hest. Han lægger vægt på korrekt grundridning og på at rytteren lærer at forstå, hvorfor man skal ride de forskellige øvelser. Thomas ambition er at lave dygtige ryttere. Og det har har igennem de sidste 30 år bevist, at han kan.
Thomas underviser både spring- og dressurryttere, og er således klar til dig uanset om du ønsker at toptune din springhest, fokusere på din opstilling, lære de enkelte løsgørende og samlende øvelser korrekt eller øve dressurprogrammer.

Jessica Vinther Jensen

 
Jessica er 23 år og bor i Stenløse, hvor hun både rider sine egne heste og underviser elever. Hun har været ansat som rytter i Jylland i 4 år og har været konkurrencerytter siden hun var 8 år gammel og deltagt flere gange til både DM, NM og EM. Jessica er en af Danmarks mest lovende springryttere og så er hun både erfaren og dygtig til at undervise og møde ekvipagen på det niveau de er på.
 
Tilmelding og afmelding til undervisning:
 
Hvis du vil tilmeldes undervisning hos en af vores instruktører, så kontakt instruktøren og aftal en tid. Så giver instruktøren kontoret besked, som sørger for opkrævning og betaling. Tilmelding kan altså ikke se via Klubmodul. 
 
Undervisning på privat hest/pony hos privatunderviser opkræves månedsvis forud.
 
Bemærk at der er en måneds opsigelse på privatundervisning, som skal opsiges til den 1. i måneden ved at skrive en mail til rideskole@gek.dk. Kontoret skal bekræfte mailen, før opsigelsen gælder.
 
Afbud fra underviser godtgøres med 1/4 eller 1/5 af månedspris. Afbud fra rytter godtgøres ikke.
 
Løstimer opkræves bagud.
 

Prisliste per 1. december 2017:

Enhver, der rider på hest eller pony, opstaldet på Sportsrideskolen, skal være medlem af Gentofte Rideklub (GEK). Undervisning må kun finde sted ved instruktør, der er godkendt af GEKs bestyrelse, og hvor betaling sker ved opkrævning/udbetaling gennem GEK. 

Klubkontingent (opkræves februar og august):

Junior (0-18 år)

412,- kr./halvår

Ungdom (19-24 år)

540,- kr./halvår

Senior (25+ år)

670,- kr./halvår

Passiv medlem uanset alder

165,- kr./halvår


Dressurlektion ½ time 1 x ugentligt

1000 kr./md.

 270 kr./løstime
Springlektion (hold á 3) ½ time 1 x ugentligt

765-1000 kr./md.

 250 kr./løstime
Thomas Lindegaard ½ time 1 x ugentligt


 325 kr. pr. undervisning
Thomas Lindegaard ½ time 2 x ugentlig


315 kr. pr. undervisning

Thomas Lindegaard

Løstimer


 365 kr. pr. undervisning

 

Sponsorer