Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Vi har 29 rideskoleheste.
 
Derudover har vi plads til 46 privatejede heste og ponyer. Lige nu er der venteliste på opstaldning. Kontakt Michael Weisbjerg på 28100147, hvis du er interesseret i en boks.
 
Staldpersonalet sørger for, at boksene muges i hverdagene, hestene og ponyerne fodres, og at stalden og omgivelserne rundt om stalden holdes pæne og ryddelige. Derudover sørger staldpersonalet for, at hestene og ponyer på foldordning kommer på fold 2 timer hver dag og tilser, at hestene og ponyerne har det godt.
 
Hestene og ponyerne får krybbefoder 4 gange i døgnet i hverdagene (og 3 gange  i weekenderne). Derudover får de grovfoder (hø og wrap) 3 gange dagligt. Vi fodrer med Brogaardens Suregrow og 4- horse balancer musli samt lucerne, og der tages individuelle behov, så vores heste og ponyer trives mest muligt.
 
Alle heste og ponyer står på træpiller. 
 
En del af boksene har vinduer ud til foldene, ridebanen eller forpladsen. 
 
Vi har 5 jordfolde her på stedet og en større en nede i Bernstorffsparken, og i sommerhalvåret har vi endvidere to store græsfolde i Bernstorffsparken. 
Det er vigtigt, at du som pensionær på GEK rydder op efter dig selv og din hest, fejer din staldgang, når du har striglet og ALTID samler hestepærer op, når din hest har klattet. På den måde bibeholder vi stalden flot og ren, hvilket er i alles interesse.
Læs gerne vores regler her. 
 
Her kan du se Lukaz, som er vores 1. mand i stalden.
  
 
 
 

Sponsorer