Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Vi har 29 rideskoleheste.
 
Derudover har vi plads til 46 privatejede heste og ponyer. Lige nu er der ikke venteliste på opstaldning. Kontakt Julie Lykke Thorsen på 28100147, hvis du er interesseret i en boks.
 
Vores staldmester hedder Julie Lykke Thorsen. Julie er uddannet dyrepasser med speciale i heste og startede i stalden, som elev, i 2006. Julie har det daglige ansvar for stalden og arbejder sammen med 4 faste staldarbejdere. Staldpersonalet sørger for, at boksene muges i hverdagene, hestene og ponyerne fodres, og at stalden og omgivelserne rundt om stalden holdes pæne og ryddelige. Derudover sørger staldpersonalet for, at hestene og ponyerne kommer på fold hver dag og tilser, at hestene og ponyerne har det godt.
 
Hestene og ponyerne får krybbefoder 4 gange i døgnet i hverdagene (og 3 gange  i weekenderne). Derudover får de grovfoder (hø og wrap) 3 gange dagligt. Vi fodrer med Brogaardens Suregrow og 4- horse balancer musli samt lucerne, og der tages individuelle behov, så vores heste og ponyer trives mest muligt.
 
Alle heste og ponyer står på spåner. 
 
En del af boksene har vinduer ud til foldene. 
 
Vi har 6 folde her på stedet, og i sommerhalvåret har vi endvidere to store græsfolde i Bernstorffs Parken. 
 
Vi har også staldkatte: Jørgensen, som dog primært holder øje med kontoret og Lille My. 
 
Her kan du se Julie og Jørgensen, Angus, Lukaz, Nerijus og Justas.
  
 
 
 

Sponsorer