Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Billeder kommer snarest 

 
Caroline Harder

Ridelærer mandag fra kl. 15-20

Mit navn er Caroline Harder og jeg er 18 år gammel. I min hverdag går jeg i 3.G på Ordrup Gymnasium, hvor jeg har Idræt og Samfundsfag på højt niveau. Jeg sætter stor pris på at dyrke sport samtidig med at man skal have det sjovt. Jeg har redet i 12 år og har altid elsket samarbejdet mellem hest og rytter. Jeg vil gerne videregive den erfaring jeg har fået fra GEK til en masse søde elever og glæder mig til at følge deres udvikling.

Marina Boss Hagedorn

Ridelærer tirsdag fra kl. 15-20 og torsdag fra kl 15-20

Jeg hedder Marina og er 20 år. Jeg har undervist i dressur/ spring i ca. 3 år på Mattssons Rideklub, hvor mine egne 2 heste også står. Jeg rider selv dressur og spring på LA/MB plan. Derudover rider jeg jagter og military og har stor stævneerfaring.

Christina Kruse

Ridelærer fredag fra kl. 15-19.30

Jeg hedder Christina og er 18 år gammel. Jeg har redet i 11 år, haft pony/hest i 7 år hvoraf jeg i de seneste 6 har været opstaldet og haft min daglige gang på Gentofte Rideklub. Jeg har redet både dressur og spring på pony på M-niveau med utallige af placeringer, og er fortsat aktiv konkurrencerytter på LA-niveau i både dressur og spring med min nuværende hest. Jeg har i mine år som rytter bl.a. modtaget undervisning af dressurrytter Mai Tofte Olesen og Thomas Lindegaard og springrytter Thomas Dresler, Camilla Ernst og Jessica Vinther Jensen.

Frederikke Hollmann Andersen

Ridelærer søndag fra kl. 9-14

Mit navn er Frederikke. Jeg er 22 år gammel og studerer til dyrlæge på Landbohøjskolen på Frederiksberg. Jeg kommer oprindeligt fra Odense og startede med at ride da jeg var 7 år gammel. På min pony, Veddinge Fit-ForFight, opnåede jeg at starte landsstævner og blev klubmester flere gange og bl.a. nr 2 til fynsmesterskabet. Siden har jeg ikke haft hest selv, men har redet flere heste, unge som gamle, og startet en masse LA-klasser og enkelte MB-klasser. I sommeren 2015 startede jeg som husar i Gardehusarregiments Hesteeskadron, hvor jeg var værnepligtig i et år, inden jeg startede på dyrlægestudiet i sommeren 2016.

                                                                                                                                                                                        
 

Sponsorer