Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Billeder kommer snarest 

Katrine Byskov 
 
Underviser mandag fra kl. 15.00-21.00, tirsdag fra kl. 19.00-21.00, onsdag fra kl. 15.00-19.00 og torsdag fra kl. 15.00-21.00
Jeg er pr. 17 september 2018 tiltrådt stillingen som Rideskoleleder, og vil stå for driften af rideskole-afdelingen, samt undervise på overstående dage. 
Jeg er uddannet eksam. træner og har været i lære hos henholdsvis Karin Nissen, Michael Aabo og Lars Ringkjær, hvor jeg har uddannet heste til M/S niveau i dressur og spring. 
Kommer netop fra en stilling i Holte Rideklub, hvor jeg har stået for deres rideskole-afdeling og førhen har jeg været 5 år på Kurhotel Skodsborg. 
Oprindeligt er jeg fra en gård i Nordjylland, men har de sidste 12 år boet på sjælland, og bor i dag på Frederiksberg med min kæreste og hund. Har selv 2 heste, som står opstaldet i rideklubben.
 

Marina Boss Hagedorn

Underviser tirsdag fra kl. 15.00-19.00
Jeg hedder Marina og er 21 år. Jeg har undervist i dressur/ spring i ca. 3 år på Mattssons Rideklub, hvor mine egne 2 heste også står. Jeg rider selv dressur og spring på LA/MB plan. Derudover rider jeg jagter og military og har stor stævneerfaring.

 
Christina Kruse

Underviser fredag fra kl. 15.00-19.30
Jeg hedder Christina og er 18 år gammel. Jeg har redet i 11 år, haft pony/hest i 7 år hvoraf jeg i de seneste 6 har været opstaldet og haft min daglige gang på Gentofte Rideklub. Jeg har redet både dressur og spring på pony på M-niveau med utallige af placeringer, og er fortsat aktiv konkurrencerytter på LA-niveau i både dressur og spring med min nuværende hest. Jeg har i mine år som rytter bl.a. modtaget undervisning af dressurrytter Mai Tofte Olesen og Thomas Lindegaard og springrytter Thomas Dresler, Camilla Ernst og Jessica Vinther Jensen.

 
Jannik Tønder Gormsen 
 
Underviser lørdag fra klokken 09.00-14.00  
Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og er primært dressurrytter. Jeg begyndte at ride da jeg var fem og da jeg var otte fik jeg min første pony. I min tid som ponyrytter nåede jeg at kvalificere to ponyer til at kunne starte landsstævner og havde derfor fornøjelsen at bruge en masse weekender til diverse stævner og mesterskaber. Da jeg var 17år fik jeg min hest, som jeg nåede at starte et utal af MB-klasse på. Fra juni 2015 til august 2018 har jeg arbejdet som underviser ved gardehusarregimentets hesteskadron. Her bød opgaven som sergent på, alt fra at føre sin gruppe igennem diverse øvelser og pres ture, til at stå for ridningen og undervisningen af 75 heste og 35 mand. Til dagligt går jeg på den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, hvor jeg læser fødevarevidenskab og regner med at være færdig i 2020.
 
 
Frederikke Hollmann Andersen

Underviser søndag fra kl. 09.00-14.00
Mit navn er Frederikke. Jeg er 23 år gammel og studerer til dyrlæge på Landbohøjskolen på Frederiksberg. Jeg kommer oprindeligt fra Odense og startede med at ride da jeg var 7 år gammel. På min pony, Veddinge Fit-ForFight, opnåede jeg at starte landsstævner og blev klubmester flere gange og bl.a. nr 2 til fynsmesterskabet. Siden har jeg ikke haft hest selv, men har redet flere heste, unge som gamle, og startet en masse LA-klasser og enkelte MB-klasser. I sommeren 2015 startede jeg som husar i Gardehusarregiments Hesteeskadron, hvor jeg var værnepligtig i et år, inden jeg startede på dyrlægestudiet i sommeren 2016.

                                                                                                                                                                                        
 

Sponsorer