Gentofte Rideklub - Maltegaardsvej 20 - 2820 Gentofte

Tlf: 39 65 17 02 - Mail: rideskole@gek.dk

Billeder kommer snarest 

 
Caroline Harder

Ridelærer mandag fra kl. 15-20

Mit navn er Caroline Harder og jeg er 18 år gammel. I min hverdag går jeg i 3.G på Ordrup Gymnasium, hvor jeg har Idræt og Samfundsfag på højt niveau. Jeg sætter stor pris på at dyrke sport samtidig med at man skal have det sjovt. Jeg har redet i 12 år og har altid elsket samarbejdet mellem hest og rytter. Jeg vil gerne videregive den erfaring jeg har fået fra GEK til en masse søde elever og glæder mig til at følge deres udvikling.

Marina Boss Hagedorn

Ridelærer tirsdag fra kl. 15-20 og torsdag fra kl 15-20

Jeg hedder Marina og er 20 år. Jeg har undervist i dressur/ spring i ca. 3 år på Mattssons Rideklub, hvor mine egne 2 heste også står. Jeg rider selv dressur og spring på LA/MB plan. Derudover rider jeg jagter og military og har stor stævneerfaring.


Sophie Holm Jørgensen
 
Ridelærer onsdag fra kl. 15-19 
Mit navn er Sophie jeg er 21 år, jeg har redet og haft med heste at gøre i 16 år. Jeg har i alt haft 7 forskellige heste og ponyer igennem tiden. Heriblandt min nuværende hest Druebrogaards Safari og min pony Vegenås Beautie
Til daglig arbejder jeg deltid på Gentofte rideklub hvor jeg underviser rideskolens elever om onsdagen fra 16:00 til 21:00 samt løse enetimer i løbet af ugen. Ved siden af arbejder jeg som studentermedhjælper hos DiaNova, her hjælper jeg primært til med modtagelse og pakning af vacciner til dyrelæge rundt i landet.
Jeg gik til ridning på Hørsholm rideklub da jeg var helt lille frem til min familie og jeg flyttede til Schweiz. I Schweiz begyndte jeg at uddanne ponyer og enkelte heste fra LC niveau op til M niveau i både spring og dressur.
Efter min familie og jeg kom tilbage til Danmark for 3 år siden har jeg arbejdet som underviser på Birkerød rideklub og som springunderviser på Gøngehusfarmen i Høsterkøb.
Mit arbejde har været med ryttere i alle aldersgrupper og med meget forskellige og individuelle mål, alt fra stævnedeltagelse, til at genfinde tryghed på hesteryg efter voldsomme styrt.
Min fokus har primært været at uddanne heste og ponyer fremfor stævnedeltagelse, hvorfor jeg også finder det spændende at undervise og følge mine elever i deres udvikling.

Christina Kruse

Ridelærer fredag fra kl. 15-19.30

Jeg hedder Christina og er 18 år gammel. Jeg har redet i 11 år, haft pony/hest i 7 år hvoraf jeg i de seneste 6 har været opstaldet og haft min daglige gang på Gentofte Rideklub. Jeg har redet både dressur og spring på pony på M-niveau med utallige af placeringer, og er fortsat aktiv konkurrencerytter på LA-niveau i både dressur og spring med min nuværende hest. Jeg har i mine år som rytter bl.a. modtaget undervisning af dressurrytter Mai Tofte Olesen og Thomas Lindegaard og springrytter Thomas Dresler, Camilla Ernst og Jessica Vinther Jensen.

 

Jannik Tønder Gormsen
Ridelærer lørdag fra klokken 9-14 
Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og er primært dressurrytter. Jeg begyndte at ride da jeg var fem og da jeg var otte fik jeg min første pony. I min tid som ponyrytter nåede jeg at kvalificere to ponyer til at kunne starte landsstævner og havde derfor fornøjelsen at bruge en masse weekender til diverse stævner og mesterskaber. Da jeg var 17år fik jeg min hest, som jeg nåede at starte et utal af MB-klasse på. Fra juni 2015 til august 2018 har jeg arbejdet som underviser ved gardehusarregimentets hesteskadron. Her bød opgaven som sergent på, alt fra at føre sin gruppe igennem diverse øvelser og pres ture, til at stå for ridningen og undervisningen af 75 heste og 35 mand. Til dagligt går jeg på den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, hvor jeg læser fødevarevidenskab og regner med at være færdig i 2020.
 
Frederikke Hollmann Andersen

Ridelærer søndag fra kl. 9-14

Mit navn er Frederikke. Jeg er 22 år gammel og studerer til dyrlæge på Landbohøjskolen på Frederiksberg. Jeg kommer oprindeligt fra Odense og startede med at ride da jeg var 7 år gammel. På min pony, Veddinge Fit-ForFight, opnåede jeg at starte landsstævner og blev klubmester flere gange og bl.a. nr 2 til fynsmesterskabet. Siden har jeg ikke haft hest selv, men har redet flere heste, unge som gamle, og startet en masse LA-klasser og enkelte MB-klasser. I sommeren 2015 startede jeg som husar i Gardehusarregiments Hesteeskadron, hvor jeg var værnepligtig i et år, inden jeg startede på dyrlægestudiet i sommeren 2016.

                                                                                                                                                                                        
 

Sponsorer